Online Training Metatarsalgie/Fat pad syndroom

Let op: Klik het vinkje aan voor de korting als je die gebruikt.

Zodra je bestelling binnen is, ontvang je de inlogcodes, de factuur en een mail met alle informatie die je nodig hebt om te beginnen.

De online training kan je volgen op computer, laptop en tablet. Let op: De training kan je niet volgen op een iPad gekocht voor 2014.

We vragen je adres om je een welkomskaartje te sturen. (Dus je hoeft je adres niet te geven).

Tannetje Koning vindt de oefeningen goed uitgelegd.

"Ik ben erg blij met jullie Online Training Metatarsalgie. Ik heb meer aandacht voor mijn voeten en wat er gebeurt als je loopt. De oefeningen worden goed en rustig uitgelegd en zijn goed te doen. Ik vind ze zelfs leuk om te doen. En als belangrijkste: de pijn in mijn voet is aanmerkelijk minder geworden!"

Rafael Stevens, Aarschot (België), is blij met de opbouw van de training.

"Ik was benieuwd naar de opbouw van de Online Training Metatarsalgie en ze overtreft mijn verwachtingen : degelijk, onderbouwd, helder en klaar."

Alice Sanders, Amsterdam, doet de meedoe filmpjes allemaal na.

"Ik wil jullie complimenteren met de nieuwe online training Metarsalgie. Wat hebben jullie dat mooi opgebouwd en neergezet! Ik hou enorm van achtergrondinformatie en het waarom van trainen etc. Heel mooi dat ik dat ook allemaal in dit programma vind. Heel fijn zijn de meedoe video's, waar je achter elkaar de oefeningen gewoon mee kan doen."