Online Training Metatarsalgie

Online Training Metatarsalgie

Alice Sanders, Amsterdam

"Ik wil jullie complimenteren met de nieuwe online training Metarsalgie. Wat hebben jullie dat mooi opgebouwd en neergezet! Ik hou enorm van achtergrondinformatie en het waarom van trainen etc. Heel mooi dat ik dat ook allemaal in dit programma vind. Heel fijn zijn de meedoe video's, waar je achter elkaar de oefeningen gewoon mee kan doen."

Tannetje Koning, Harskamp

"Ik ben erg blij met jullie Online Training Metatarsalgie. Ik heb meer aandacht voor mijn voeten en wat er gebeurt als je loopt. De oefeningen worden goed en rustig uitgelegd en zijn goed te doen. Ik vind ze zelfs leuk om te doen. En als belangrijkste: de pijn in mijn voet is aanmerkelijk minder geworden!"

Rafael Stevens, Aarschot (België).

"Ik was benieuwd naar de opbouw van de Online Training Metatarsalgie en ze overtreft mijn verwachtingen : degelijk, onderbouwd, helder en klaar."

Paula

"Ik wil even m’n goede nieuws met jullie delen. Begin vorig jaar had mijn podoloog mij geadviseerd om de 4 gratis oefeningen te gaan doen. Vanaf november 2019 ben ik met de Online Training  Metatarsalgie begonnen. Vandaag was ik weer bij de podoloog en zij vond mijn voetspieren veel sterker geworden😃. Groot verschil met laatste keer. Ik ben nu met module 4 bezig. Het valt soms niet mee om je aan de training te houden, maar als je zo goed resultaat hebt, stimuleert dat weer enorm. Dus dank je wel! Ik ben ook ontzettend blij met jullie initiatief. Het geeft hoop, omdat je zelf aan de slag kunt en verbeteringen ervaart. Voor die tijd voel je je eigenlijk als een soort van slachtoffer, nu heb je invloed op je probleem 😃."